Reglament

1.- El II TRIATLÔ OLÍMPIC DE SON BOU es regirà pel Reglament de la FETRIB i tant la inscripció com la participació implica la seva acceptació.

2.- Les categories seran les oficials de la FETRIB. Júnior,Sub. 23., Veterà 1, Veterà 2, Veterà 3(tant masculí com femení).

3.- Es obligatori l’ús de casc rígid de tres punts de fixació per al tram de ciclisme.

4.- ADELANTAMENTS SEGMENT CICLISME: No es podrà estar a menys de 10 metres de llarg i 2,5 metres d’ample de qualsevol ciclista i tindreu 30 segons per fer la maniobra d’avançament.

5.- Tota reclamació podrà ser presentada, per escrit i acompanyada d’una fiança de 50€, com a màxim una hora desprès de finalitzada la prova. La fiança serà retornada si prospera la reclamació.

6.- L’Organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans, durant o desprès de la prova.

7.- L’Organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova si apareguessin circumstàncies imprevistes que ho fessin necessari segons la decisió del Jutge General de la FETRIB. Està previst un circuit alternatiu preparat per a la disputa d’una, Duatló o Cursa a Peu.

8.- Els menors de 18 anys hauran de presentar un permís patern o del tutor legal.

9.- Els participants pel fet d’inscriure, cedeixen a l’organització els drets d’imatge i sons que es recullin durant l’esdeveniment i serveixin per a la promoció o difusió del mateix.

10.- Els participants amb el reglament accepten l’ús i tractament de les seves dades personals per rebre informació especifica de la prova, els seus patrocinadors i tot el relacionat amb aquest esdeveniment esportiu i les seves posteriors edicions.

11.- La prova serà cronometrada amb el sistema de xips de My Laps, per la qual cosa haurà de portar el xip al turmell amb un velcro que facilitarà l’organització en cas de no tenir un de propi. No portar el xip durant la prova serà motiu de desqualificació i no sortir a les classificacions.

12.- En el tram ciclista de la prova NO estarà permès el Drafting (anar a roda).

13.- L’organització disposarà d’una assegurança de responsabilitat civil, per cobrir tot l’esdeveniment.