FAQ’s

Des de l’equip organitzador de l’I Triatló Olímpic de Son Bou estem treballant per poder oferir un esdeveniment amb les màximes garanties de seguretat seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Som conscients de les incerteses i dubtes que ocasiona l’actual situació i per això hem elaborat un FAQ ‘s que anirem actualitzant segons l’evolució de la situació.

1- Les actuals dates de la cursa seran inamovibles per a aquest 2021?

Sí. La cursa per a l’edició 2021 tindrà lloc el 1 de maig. En cas de suspensió de la prova per motius aliens a la nostra voluntat, la propera edició es traslladarà a l’any 2022.

2- En cas de suspensió de la prova, què passarà amb la meva inscripció?

L’organització ofereix als corredors les següents opcions:

  1. En cas de suspensió definitiva de l’edició de 2021 a causa de la crisi sanitària, tots els inscrits passaran automàticament a estar inscrits en l’edició de 2022. En aquest cas, el participant no ha de fer cap gestió.
  2. També es podran adquirir BONS per l’import íntegre de la inscripció en proves organitzades per l’empresa Elitechip S.L .. En aquest cas, els participants hauran de posar-se en contacte mitjançant el següent e-mail: info@elitechip.net
  3. Com última opció, es podrà demanar la devolució íntegra que serà proporcionada en un 75% mitjançant la devolució de l’import total de l’dorsal en el mateix número de targeta bancària amb què es va fer el pagament i el 25% restant en BONS per participar en competicions organitzades per l’empresa Elitechip SL. Després d’una profunda reflexió en la qual el centre dels nostres pensaments ha estat oferir les màximes facilitats als nostres participants de manera justa i equitativa, adoptem aquesta fórmula per poder pal·liar les despeses irrecuperables i degudament justificades que ens exigeix ​​l’organització de la prova tant a nivell material com humà.

Volem facilitar-te les gestions i / o dubtes. Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el següent e-mail: info@elitechip.net

3- Com es farà la recollida de dorsals?

Es realitzarà prenent les mesures, protocols i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries. Serà de forma presencial i esglaonada. L’ús de màscara serà obligatori. Juntament amb el lliurament de el dorsal també es proporcionarà la borsa de corredor.

4- Com es realitzarà el Briefing?

No presencial. El Briefing de la prova es podrà descarregar en format digital a través d’aquesta web

5- Com es realitzarà el registre de bicicletes a Boxes?

L’entrada a boxes es farà de forma esglaonada seguint les mesures, protocols i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries. L’ús de màscara serà obligatori S’habilitaran horaris diferents per a cada distància de la cursa. A més, per evitar concentracions, hi haurà un horari per nombres parells i un per nombres imparells. Pots consultar els horaris aquí

6- Pot fer el registre i la recollida de la bici altra persona per mi?

Sempre que estigui justificat, es permetrà que una altra persona faci el registre i check out al teu lloc. Hauràs descarregar el codi QR de la teva inscripció que trobaràs a a l’APP Elitechip, proporcionar el fitxer a la persona que vindrà al teu lloc i un cop a l’entrada de boxes s’haurà de mostrar el codi a el responsable de l’control d’accés. Pots descarregar l’APP Elitechip totalment gratis, en: APPLE STORE: (enllaç de descàrrega) GOOGLE PLAY: (enllaç de descàrrega)

7- Com seran els avituallaments?

Els avituallaments s’adaptaran a les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

8- Com seran les sortides?

Les sortides es realitzaran en format ROLLING START, en grups de 4 corredors i un marge entre sortides de 8 segons. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment fins a arribar a el punt de sortida de l’segment de natació, on es dipositaran a l’interior de contenidors.

9- En el segment ciclista, està permès fer drafting?

NO ESTÀ PERMÈS el drafting, i no pot estar a menys de 12 metres de llarg i 3 metres d’ample de qualsevol ciclista i tenint 25 segons per fer la maniobra d’avançament. Aquesta permès l’ús de bicicletes tipus cabra.

10- Com seran les arribades a meta?

La zona de meta i serveis de post meta estaran supeditats a les circumstàncies i recomanacions de les autoritats sanitàries.

11- Hi haurà zona de dutxes i guarda roba?

A causa de l’excepcionalitat actual, no es preveu que hi hagi dutxes. El servei de guarda roba estarà disponible sota prèvia petició i justificant cas d’extrema necessitat.

12- Tinc més dubtes

Per tal d’oferir la màxima informació possible, a mesura que tinguem novetats anirem actualitzant aquest apartat de preguntes freqüents (FAQ ‘s). Per a qualsevol dubte, pot enviar-les seves consultes i / o suggeriments a info@elitechip.net