LA CARRERA

El proper dia 20 de setembre de 2020 tindrà lloc el I TRIATLÔ OLÍMPIC SON BOU, organitzat pel Club Lô Esport amb el suport de la Federació Balear de Triatló (Fetrib), i l’empresa Elitechip S.L. i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.

El I TRIATLÔ OLÍMPIC SON BOU forma part dels triatlons de carretera en modalitat Olímpic dins del calendari de proves populars de la Fetrib.

TRIATLÓ:

  1. Natació: 1500 m de Natació individual, la sortida i arribada estarà ubicada dins la platja de Son Bou, davant sa Basílica.
  2. Ciclisme: Circuit de 41 Km, 3 voltes de 13,8 km a la carretera Son Bou – Alaior.
  3. Carrera a peu: Circuit de 10 km pel Prat i la platja de Son Bou.

HORARIS:

DISSABTE 19 SETEMBRE:

  • 17:00 h a 20:00 h Recollida de dorsals amb hora concertada.

DIUMENGE 20 SETEMBRE

  • 06:45 h a 7:30 h Check In (entrades separades dorsals parells/dorsals senars). Boxes
  • 7:40 h Cridada a cambra de sortida tots els triatletes.
  • 08:00h Inici Sortides Triatló.

RECOLLIDA DE DORSALS

La zona de recollida de dorsal estarà ubicada a l’hotel Sol Milanos Pingüinos Son Bou, el dissabte 19 de setembre de 17:00 h a 20:00 h.

Al retirar el dorsal, els participants hauran de lliurar a l’organització el document adjunt de responsabilitat personal, justificant que no ha patit COVID-19 en els 14 dies anteriors a la prova i tampoc haver estat amb una altra persona que hagi pogut tenir símptomes. Si algun corredor aparenta tenir algun símptoma relacionat, el personal de l’organització podrà requerir la presa de temperatura.

ÀREA DE TRANSCISIÓ / BOXES

L’àrea de transició, Boxes, estarà situada al carrer paral·lel a l’hotel Royal Son Bou Family Club (a la zona més a l’est de les instal·lacions). A l’entrada del Box es realitzarà un control de temperatura a tots els participants, també s’ubicarà una estació de desinfecció de calçat. Tots els participants hauran d’entrar al box amb la seva pròpia mascareta. Hi haurà dispensaris de gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a la sortida del Box. Aquesta àrea es tancarà als participants 30 min abans de la sortida, sempre determinada i anunciada per la delegació tècnica de la prova. Existirà una separació entre cistelles de 80 cm.

SORTIDA

La sortida estarà ubicada dins la platja de Son Bou, a la part més a l’est devora la Basílica. S’habilitarà una zona delimitada per cons per organitzar als participants i d’aquesta manera mantenir la distància de seguretat entre persones.

Els participants es presentaran a la cambra de cridades 15 minuts abans de l’hora assignada a la prova. La sortida es farà en format de Rolling Start. En torns de 4 persones.

Els grups sortiran cada 8 segons mantenint així una distància de seguretat entre els grups. Amb una previsió de 28 persones/minut.

META

La meta estarà ubicada dins d’un recinte tancat al públic, al costat de l’Hotel Sol Milanos Pingüinos Son Bou.

S’habilitarà un avituallament just al final de meta. Un cop agafat s’haurà de sortir de la zona delimitada, sempre mantenint la distància de seguretat interpersonal o abandonar la zona.