LA CARRERA

El proper dia 8 de maig de 2022 tindrà lloc el III TRIATLÔ OLÍMPIC SON BOU, organitzat pel Club Lô Esport amb el suport de la Federació de Triatló de les Illes Balears (Fetrib), l’empresa Elitechip S.L. i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.

El III TRIATLÔ OLÍMPIC SON BOU forma part dels triatlons de carretera en modalitat Olímpic dins del calendari de proves populars de la Fetrib.

TRIATLÓ:

  1. Natació: 1500 m de Natació individual, la sortida i arribada estarà ubicada dins la platja de Son Bou, davant sa Basílica.
  2. Ciclisme: Circuit de 41 Km, 3 voltes de 13,8 km a la carretera Son Bou – Alaior.
  3. Carrera a peu: Circuit de 10 km pel Prat i la platja de Son Bou.

HORARIS:

DISSABTE 7 MAIG:

  • 16:00 h a 19:00 h Recollida de dorsals en el Hotel Sol Milanos Pingüinos.

DIUMENGE 8 MAIG:

  • 08:00 h a 09:30 h Check In (entrades separades dorsals parells/dorsals senars). Boxes
  • 09:45 h Cridada a càmara de sortida a tots els triatletes · Platja Son Bou
  • 10:00 h Sortida prova SuperSprint
  • 10:15 h Inici Sortides Triatló.

CHECK OUT
Una vegada finalitzada la prova Check Out fins les 12:30h.

Per qüestions organitzatives i del desenvolupament de la prova, NO es permetrà l’accés als participants a l’àrea de transició (boxes), fora dels horaris indicats.

IMPORTANT: L’organització i la FETRIB, informaran del format de sortida tenint en compte la situació sanitària dels darrers 14 dies.

RECOLLIDA DE DORSALS

La zona de recollida de dorsal estarà ubicada a l’hotel Sol Milanos Pingüinos Son Bou, el dissabte 7 de maig de 10:00 h a 14:00 h.

Al retirar el dorsal, els participants hauran de lliurar a l’organització el document adjunt de responsabilitat personal, justificant que no ha patit COVID-19 en els 14 dies anteriors a la prova i tampoc haver estat amb una altra persona que hagi pogut tenir símptomes. Si algun corredor aparenta tenir algun símptoma relacionat, el personal de l’organització podrà requerir la presa de temperatura.

ÀREA DE TRANSCISIÓ / BOXES

L’àrea de transició, Boxes, estarà situada al carrer paral·lel a l’hotel Royal Son Bou Family Club (a la zona més a l’est de les instal·lacions). A l’entrada del Box es realitzarà un control de temperatura a tots els participants, també s’ubicarà una estació de desinfecció de calçat. Tots els participants hauran d’entrar al box amb la seva pròpia mascareta. Hi haurà dispensaris de gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a la sortida del Box. Aquesta àrea es tancarà als participants 30 min abans de la sortida, sempre determinada i anunciada per la delegació tècnica de la prova. Existirà una separació entre cistelles de 80 cm.

SORTIDA

La sortida estarà ubicada dins la platja de Son Bou, a la part més a l’est devora la Basílica. S’habilitarà una zona delimitada per cons per organitzar als participants i d’aquesta manera mantenir la distància de seguretat entre persones.

Els participants es presentaran a la cambra de cridades 15 minuts abans de l’hora assignada a la prova. La sortida es farà en format de Rolling Start. En torns de 4 persones.

Els grups sortiran cada 8 segons mantenint així una distància de seguretat entre els grups. Amb una previsió de 28 persones/minut.

META

La meta estarà ubicada dins d’un recinte tancat al públic, al costat de l’Hotel Sol Milanos Pingüinos Son Bou.

S’habilitarà un avituallament just al final de meta. Un cop agafat s’haurà de sortir de la zona delimitada, sempre mantenint la distància de seguretat interpersonal o abandonar la zona.