Ofertes

Per una millor experiènca en el Triatrlô Olímpic de Son Bou, l’Hotel Sol Melia Los Pingüinos posa al teu abast una oferta d’allotjament, berenar i altres serveis

Tria entre les diferents opcions que et poden interessar

Hotel Sol Milanos Pingüinos.

Estades entre 14 i 26 de setembre

  • Habitació individual amb berenar: 40,00 € per dia.
  • Habitació doble amb vista al mar us individual amb berenar: 50,00 € per dia.
  • Habitació doble amb vista al mar per 2 pax amb berenar: 66,00 € per dia.

Si desitgen servei de sopar o dinar buffet(sense beguda) el suplement és de 10,00 € per persona i dia. Totes les tarifes son netes, no comisionables. Incloen 10%IVA.

No inclouen taxa turística a pagar a l’hotel: 3,30 € per persona i dia.

Es podrà formalitzar la reserva mitjançant el procès d’inscripció, o bé enviant un correu a info@elitechip.net

MOSTRA DE CUINA MENORQUINA

Restauradors de Menorca juntament amb CAEB et conviden a gaudir de la Mostra de Cuina Menorquina, un esdeveniment gastronòmic que se celebrarà de l’18 de setembre a el 4 d’octubre a Menorca i on podràs conèixer les receptes tradicionals i una cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada .

Amb la Mostra de Cuina Menorquina coneixeràs in situ els restaurants participants, el seu ambient i la seva gastronomia, a més de gaudir de el servei i atenció que ofereixen.

En tots els restaurants trobaràs deliciosa gastronomia menorquina, tradicional o de nova creació, amb un “Menú Mostra” compost de tres plats a un preu de 20 €, o bé un “Menú gastronòmic” amb el millor de la seva cuina a un preu establert per el propi restaurant.

Des Ciutadella a Maó, passant per totes les localitats menorquines, podràs gaudir d’aquesta mostra de cuina local.